Retsept | Grillitud kanakoivad vürtsika marinaadiga
Rubriik KOKKAMINE | RETSEPTID

Koostis
6–8 kanakoiba (nahaga)
Marinaad:
3 sl oliiviõli
2 sl sidrunimahla
3 küüslauguküünt (purustatud)
2 tl suitsutatud paprika pulbrit
1 tl tšillipulbrit (või maitse järgi)
1 tl jahvatatud köömneid
1 tl kuivatatud tüümiani või värsket (mõned oksad)
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
1 sl pruuni suhkrut või mett
Valmistamine
Sega kõik marinaadi koostisosad ühtlaseks seguks. Aseta kanakoivad kilekotti või kaussi, vala peale marinaad ja masseeri liha korralikult läbi. Lase külmikus maitsestuda vähemalt 2 tundi, soovitatavalt üle öö. Kuumuta grill keskmise kuumuseni. Aseta kanakoivad grillile ja küpseta neid 25–30 minutit, keerates aeg-ajalt, kuni nahk on krõbe ja liha seest täielikult küps. Kui vaja, tõsta liha jahedamasse tsooni, et vältida kõrbemist. Enne serveerimist lase koibadel paar minutit puhata ja soovi korral puista peale värsket tüümiani.

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust