Retsept | Grillitud köögiviljavardad
Rubriik KOKKAMINE | RETSEPTID

Koostis
200 g kirsstomateid
1 väiksem suvikõrvits
1 kollane paprika
1 punane sibul
6–8 redist
4–5 kooritud küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
1 sl hakitud värsket tilli
1 sl hakitud peterselli
0,5 tl soola
0,25 tl värskelt jahvatatud musta pipart
soovi korral 1 sl sidrunimahla
grillvardaid
Valmistamine
Pese kõik köögiviljad ja lõika suvikõrvits ratasteks, paprika tükkideks, sibul sektoriteks ning redised poolita, kui need on suuremad. Tõsta köögiviljad suurde kaussi, lisa oliiviõli, sool, pipar, hakitud till ja petersell ning soovi korral sidrunimahl. Sega hoolikalt läbi ja lase maitsestuda 20–30 minutit. Lükka köögiviljad vardasse vaheldumisi, et värvid ja tekstuurid vahelduksid. Kuumuta grill või grillpann ja grilli vardaid keskmisel kuumusel 8–12 minutit, keerates aeg-ajalt, kuni köögiviljad on kergelt pruunistunud ja parajalt pehmed. Serveeri kohe.

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust