Retsept | Marineeritud heeringas punase sibulaga
Koostis
300 g soolaheeringa fileed
Marinaad:
2 dl vett
1 sl äädikat
0,5 dl suhkrut
2 punast sibulat
1 loorberileht
12 musta pipra tera
0,5 dl hakitud murulauku
0,5 dl hakitud till
Valmistamine
Vala potti vesi, äädikas, suhkur, loorberileht, ja pipraterad. Lase korraks keema, jahuta. Lisa jahtunud marinaadile murulauk ja till. Lõika sibulad õhukesteks poolrõngasteks. Viiluta heeringafileed. Lao vaheldumisi sibulaga purki. Vala peale marinaad. Kaaneta ja lase ööpäev maitsestuda.
300 g soolaheeringa fileed
Marinaad:
2 dl vett
1 sl äädikat
0,5 dl suhkrut
2 punast sibulat
1 loorberileht
12 musta pipra tera
0,5 dl hakitud murulauku
0,5 dl hakitud till
Valmistamine
Vala potti vesi, äädikas, suhkur, loorberileht, ja pipraterad. Lase korraks keema, jahuta. Lisa jahtunud marinaadile murulauk ja till. Lõika sibulad õhukesteks poolrõngasteks. Viiluta heeringafileed. Lao vaheldumisi sibulaga purki. Vala peale marinaad. Kaaneta ja lase ööpäev maitsestuda.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: 123rf.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa