Retsept | Maasikad šokolaadis
Koostis
20 suurt ja tervet maasikat
300g tumedat šokolaadi
Valmistamine
Pese maasikad jooksva veel all ja kuivata õrnalt. Sulata šokolaad kuumaveevannil ja kasta peaaegu üleni šokolaadi sisse. Kastetud šokolaadiga maasikad pane küpsetuspaberile tahenema. Kui šokolaad tahenenud on magus suutäis serveerimiseks valmis.
20 suurt ja tervet maasikat
300g tumedat šokolaadi
Valmistamine
Pese maasikad jooksva veel all ja kuivata õrnalt. Sulata šokolaad kuumaveevannil ja kasta peaaegu üleni šokolaadi sisse. Kastetud šokolaadiga maasikad pane küpsetuspaberile tahenema. Kui šokolaad tahenenud on magus suutäis serveerimiseks valmis.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: finedininglovers.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa