Retsept | Kanapasta küüslauguga
Koostis:
250 g pennet
150 g kanafileed
1 suur küüslauguküüs
5 cm jupp porrut
0,5 paprikat
150 g küüslaugumaitselist toorjuustu
2 dl kohvikoort
soola, pipart, praadimiseks õli
riivitud parmesani
Valmistamine:
Keeda pasta poolpehmeks (u 1 min vähem, kui pakil soovitatud). Kuumuta õlis läbi tükeldatud porru, küüslauk ja kanafilee (võid lisada ka sortsu vett, et kana pehmeks saaks - kuumuta, kuni vesi on peaaegu aurustunud). Tõsta kanasegu pasta hulka ja sega läbi. Laota pasta võitatud vormi. Kastme jaoks kuumuta kohvikoor ja piim, sega hulka toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste pasta peale. Küpseta 180 kraadi juures 15-20 minutit. Enne serveerimist puista üle riivitud parmesaniga.
250 g pennet
150 g kanafileed
1 suur küüslauguküüs
5 cm jupp porrut
0,5 paprikat
150 g küüslaugumaitselist toorjuustu
2 dl kohvikoort
soola, pipart, praadimiseks õli
riivitud parmesani
Valmistamine:
Keeda pasta poolpehmeks (u 1 min vähem, kui pakil soovitatud). Kuumuta õlis läbi tükeldatud porru, küüslauk ja kanafilee (võid lisada ka sortsu vett, et kana pehmeks saaks - kuumuta, kuni vesi on peaaegu aurustunud). Tõsta kanasegu pasta hulka ja sega läbi. Laota pasta võitatud vormi. Kastme jaoks kuumuta kohvikoor ja piim, sega hulka toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste pasta peale. Küpseta 180 kraadi juures 15-20 minutit. Enne serveerimist puista üle riivitud parmesaniga.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: vikalinka.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa