Retsept | Toorjuustukeeks
Koostis:
150 g võid
150 g toorjuustu
200 g suhkrut
3 muna
noaotsaga soola
3,5 dl jahu
1 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
Valmistamine:
Vahusta toasoe või ja toorjuust koos suhkruga kohevaks vahuks. Vahustamist jätkates lisa ükshaaval munad. Sega eraldi kausis kuivained ning seejärel lisa need tainale. Töötle kõik ühtlaseks tainaks. Määri keeksivorm võiga ja vala tainas vormi. Küpseta 150 kraadi juures 1 tund ja 15 minutit.
150 g võid
150 g toorjuustu
200 g suhkrut
3 muna
noaotsaga soola
3,5 dl jahu
1 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
Valmistamine:
Vahusta toasoe või ja toorjuust koos suhkruga kohevaks vahuks. Vahustamist jätkates lisa ükshaaval munad. Sega eraldi kausis kuivained ning seejärel lisa need tainale. Töötle kõik ühtlaseks tainaks. Määri keeksivorm võiga ja vala tainas vormi. Küpseta 150 kraadi juures 1 tund ja 15 minutit.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Erakogu
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa