Lihtne Skandinaavia stiilis vannituba Rootsi korterelamus

Lihtne Skandinaavia stiilis vannituba Rootsi korterelamus

Mõnikord on vannitoa ja tualettruumi ehitamise võimalused nii väiksed, et vannituba tuleb kombineerida tualettruumi osaga.

Antud fotodel väikses ruumis, eraldi nii duššiosa, wc osa kui ka vanniosa. Lisaks mahutatud antud ruumi ka kraanikauss koos valamuga. Vannitoa seinu katab lihtne ruudumustris valge plaaditud plaat. Vanni kohale pandud puidust vannitarvikute alus, millele paigutatud vannis käimiseks erinevaid aksessuaare. Puit valgel taustal, lisab omakorda ruumi hubast ja sooja ilmet.

Valgustus on igas ruumis väga oluline. Valamukapi kohal, peegli mõlemale küljele paigaldatud lihtsa disainiga niiskuskindlad kohtvalgustid. Lisaks on paigaldatud lakke pimedate alade vältimiseks korrapäraste vahemaadega süvistatavad valgustid, et saavutada vannitoas ühtlane ja küllaldane valgus. Väike oks läbipaistvas vaasis lisab veidi loodusliku värviaktsenti valge interjööriga ruumi. Duširuumi osas ehitatud sisse väike ava, kuhu saab paigutada pesemisvahendid, osa neist kinnitatud iminapaga ka seinale. Andes dušinurgale korrektse, organiseeritud välimuse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.