Väikese ruumiga WC ideed

Väikese ruumiga WC ideed

Wc disainimine ei ole üldsegi lihtne ülesanne. Sageli on need ruumid kõige väiksema suurusega. WC võiks ju olla huvitavama lahendusega, kui lihtsalt plaat seinas ja põrandal kuid vahest võib just plaat seinas ja põrandal õigeid värvitoone kokku sobitades väga hästi mõjuda.

Väikeses tualetis ei pea kasutama ainult väikeseformaadilisi plaate. Suureformaadilised plaadid, õigesti paigaldatuna, võivad mõjuda kitsas tualetis hoopis ruumi avardavana. Väikeses tualetis võiks eelistada heledaid värve, sest need tekitavad illusiooni suuremast ruumist. Jäädes vaid paari värvitooni juurde ei muutu tualett liiga koormavaks. Suured ja kireva mustriga plaadid või tapeet, palju värvilisi detaile, võivad jätta väikesest tualetist “üle rahvastatud mulje”. Kaks värvi mõjuvad rahustavalt – üks seintele ning teine detailidele ja aksessuaaridele.

Õige valgustus võib olla väikese tualetti päästja. Õigesti valgustatud ruum tundub alati suuremana. Valgustus lae karniisis või põrandasse peidetuna, loob illusiooni, et tualettruum on suurem kui see tegelikult on. Proovi ka näiteks suunata valgusteid lakke – valgustatud lagi jätab ruumist kõrgema mulje. Suured peeglid koos valgustusega aitavad samuti valgusel ruumis levida ning avardavad ruumi. Väikeses tualetis võiks eelistada süvistatavaid valgusteid. Kitsa ruumi puhul annab ka ühe seina valgustamine avatuma ala illusiooni.l annab ka ühe seina valgustamine avatuma ala illusiooni.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.