Spaa stiil vannitoa interjööris

Spaa stiil vannitoa interjööris

Kes armastavad tihti SPA-s käia võivad võimalusel ka oma koju ehitada SPA stiilis vannitoa, kus oleks peale igat tööpäeva mõnus lõõgastuda.

Inspiratsiooniks võib võtta mõne lemmiku SPA, mida oma nägemuses saaks ühendada juba olemasoleva stiiliga, et luua kogu ülejäänud eluruumidega ühtne tervik. Ühes mõnusas SPA stiilis vannitoas võiks olla kindlasti vann, dušš ja leili või aurusaun. Kujunda ka kraanikausi ümbrus ilusti. Kreemidele, lõhnadele, õlidele leia oma koht või alus, kus nad korrektselt on nähtaval kohal.

Erinevate värviliste etikettidega dušigeelid, šampoonid võiks vahetada välja mõne kauni komplekti vastu, kuhu saaksid šampooni või dušigeeli sisse valada. Nii säiliks ka ühtne tervik ja korrektsus. Vaata järgnevat fotogaleriid ühest Rootsi korterelamu vannitoast, mis kujundatud omaenda SPA-ks, kus põrandat ja wc osa katmas boheemlaslik plaadimuster, mis kombineeritud tumeda puidumustri, hallikasrohelise seinatooni ja valge plaadi värvigammaga.

Kujunda ka kraanikausi ümbrus ilusti. Enamus kreemidele, lõhnadele, õlidele leia oma kandik, kus nad korrektselt on nähtaval kohal. Erinevate värviliste etikettidega dušigeelid, šampoonid võiks vahetada välja mõne kauni komplekti vastu, kuhu saaksid šampooni või dušigeeli sisse valada. Nii säiliks ka ühtne tervik ja korrektsus.

Põrandat ja wc osa katmas boheemlaslik plaadimuster, mis kombineeritud tumeda puidumustri, hallikasrohelise seinatooni ja valge plaadi värvigammaga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 


Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.