Vannitoa tarvikud, mis on endiselt sisustajate lemmikud

Vannitoa tarvikud, mis on endiselt sisustajate lemmikud

Millised vannitoa tarvikud valida põhjamaa interjööri?

Sellest, millised tarvikud ja aksessuaarid oma vannituppa täpselt valida, oleneb kindlasti suurel määral ka enda isiklikest eelistustest ja vajadustest.
Nagu ka elutuba, kööki või magamistuba sisustades, on ka vannitoas sisustusdetailidel täpselt sama suur osa, et muuta vannitoa interjöör täiuslikuks ja nauditavaks.

Iga detail, mida oma vannituppa valid ja planeerid, mõtle hoolikalt läbi. Jälgi, kas aksessuaar või detail sobib mööbli, seinte ja põranda värvitooniga. Samuti mõtle ette, kuhu sa antud toote paigutaksid. Sest ka vannitoas võiks igal esemel olla oma kindel koht, et hoida vannitoal tervikliku, elegantset välimust. Järgmised tooted on valitud toimetuse enda maitse järgi, mis sobiksid ideaalselt põhjamaa vannitoa interjööri.

Head sisustamist!

ZONE vannihari on köitva disainiga vannitoa tarvik, mis sobitub hästi põhjamaise interjööriga vannituppa.

ZONE pimsskivi. Kasutatakse erinevate nahapaksendite ja konnasilmade kõrvaldamiseks. Pimsskivi pehmendab ja silub nahapaksendeid ning eemaldab surnud naharakud. Kasutamine- nahapaksendile kanda veidi vett ja seepi ning hõõruda pimsskiviga, loputada veega ja kuivatada.

Dekoratiivne kodulõhnastaja Eesti brändilt JOIK. Ideaalne dekoratiivelement vannituppa, millega kaasas meeldiv aroom. Kodulõhnastajaid leidub kaubanduses palju, tuleb vaid leida oma lemmik!

ANDREE JARDIN küünehari heritage, ajatult stiilne.

ACCA KAPPA aktiivsöega rikastatud must hambapasta on meeldiv sinu hammastele ja samas ka on tal ka stiilne esindusliku välimusega toote ümbris, mida ei pea valamukapilt peitu panema.

GEORGANICS pöögipuidust hambahari on nii stiilne kui ka kasulik sinu hammastele.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se, tootefotod: kaubamaja.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.