Kas 7 aastat tagasi ostetud sisustusdetailid on veel moes?

Kas 7 aastat tagasi ostetud sisustusdetailid on veel moes?

Mitte kõik, kuid osa sisustusdetailidest kohe kindlasti. Sellest 2015 aastal renoveeritud korterist leiab tol hetkel moes olevaid sisustusdetaile kui ka hästi valitud värvitoone, mis siiani sobivad suurepäraselt kodukujundusse.

2015. aastal valitud kaunis, tumedam, hallikasroheline seinavärv on siiani suurepärane värvitoon (Jotun Lady Balance "Minty Breeze" 7163), mida põhjamaa kodudesse ka täna, 7 aastat hiljem veel seinavärvina kasutatakse. Kuna antud värvigamma on veidi tumedama tooniga on tooni kombineeritud päris suures osas valge tekstiiliga, valgeks värvitud uste, valgete kõrgete põrandaliistude ja naturaalse puiduga, mille juurde vooditekstiiliosas valitud lisana juurde veel tumehalli.

Ruumi põrandat katab hubasust lisav, renoveeritud puitpõrand, mis töödeldud pigmentlakiga. Mööbli osas on toa keskmeks kaheinimese voodi, mille aknapoolsel küljel on vana puidust tool, kuhu paigutatud savipotiga roheline taim, küünlahoidja koos küünlaga, lemmik raamat ja lugemisprillid. Voodi peats, ehitatud ise vineerist ja jäetud naturaalset tooni, seda täiustavad mõned väiksemad maalid, rohelised taimed, millest üks savipotis ja küünal koos küünlahoidjaga. Voodi paremale küljele paigutatud hallis toonis ARÖD IKEA põrandalamp (pole enam müügis).

Klassikalise seina ääres jooksva kapi asemel ostetud IKEA-st garderoobi süsteemid( 2015a omad, pole enam müügis), mille ette pandud kardinad, mis lakke kinnitatud eritellimusel torude külge kinnitatud.  Selline lahendus magamistoas on siiani põhjamaistes kodudes kasutusel. Üheks põhjuseks kindlasti ka see, et suure maast laeni eritellimusel kapi soetamine on kindlasti palju kallim kui selline lihtne viis, kus panipaiga detailid saab tihti ka taaskasutusel olevatest materjalidest kasutusele võtta, mis on ühe panipaiga loomiseks palju soodsam lahendus ka ajutisel lahendusel.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kvarteretmakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.