Imelised valgustid magamistoas

Imelised valgustid magamistoas
Igat ruumi planeerides on väga tähtsal kohal valgustus.

Kuna suvel on looduslikku valgust tänu päikesele rohkem, ei pea me niipalju kasutama valgusteid. Küll aga vajame kohe kindlasti rohkem valgust sügis- ja talvisel perioodil. Seetõttu tulekski aegsasti mõelda just sellele perioodile, millest lähtudes, võiks valida interjööri valgustid, mis pakuksid külmal ajal meile hubasust ja sooja kodutunnet.

Vali lambid, mis sobituksid magamistoa interjööriga, jälgi seda! Nii lood ühtse terviku, mis annab magamistuppa mõnusa hubase tunde. Uue kodu planeerimisel tuleb valguslahendused mõelda läbi juba enne ehituse algust, et ehitustööde käigus saaks ära peita juhtmed, mis jääksid seina sisse. Kas teadsid, et hajutatud valgus teeb ruumi avaramaks ja lisab soojust? Igas ruumis, isegi väikeses, võiks olla rohkem kui üks valgusti, kuna nii on lihtsam valgust vastavalt vajadusele reguleerida.

Kas teadsid, et ülespoole suunatud valgus teeb ruumi kõrgemaks? Tugev valgus toob aga esile kujundusvead ja nõrk peidab neid.

Antud interjööri lage kaunistamas LIV lamp, mille disaineriks Rootsi disainer Jonas Bohlin. Lambi hõljuv, lihtne disain lisab magamistuppa naiselikkust, mida on täiustatud kuldsete disainlampide ja maaliga. Kuldsete disainlampidega on ühendatud beežikat tooni linane päevatekk, mis hetkel lohakal ilmel lisab ruumile kodust ilmet. Värvilaike lisandub ruumi läbi raamatute ja roheka taime.

Minimalistlik lihtne skandinaavia disain kokku sobitatud teiste lihtsate detailidega. Maas voodi kõrval kaks üksteise peale laotud puitkasti, öökapi asemel. Puitkasti sisse lisatud mõned head raamatud. Kasti peal pisike kauss koos peenikese läbipaistva klaasist vaasiga, milles üksik eukalüpti rohekas oks, lisamas ilmet antud interjööri. Veidi üleval pool seinal nagi hommikumantlile.

Lihtne, riisipaberist lamp skandinaavia interjööris. See annab ruumi suurepärase diskreetse valguse.

Magamistoa lage kaunistamas skandinaavia sisekujunduse stiiliikoon, Mark Eeden Schooley Koushi lamp - Pariisi disain. Fotograaf ja disainer Mark Eden Schooley on loonud selle suurepärase disainlambi, mida toodab ise oma stuudios Pariisis käsitsi. Lamp on valmistatud terastraadist ja kaetud orgaanilise puuvillase kangaga. Kuna iga disainlamp on valmistatud käsitsi on see toode unikaalne. Lambi lihtne disain sobib nii modernsesse kui veidi boheemlasliku ilmega skandinaavia stiilis magamistuppa.

Kõrge lae ja avarate akendega magamistuba. Lae fookuspunktiks traadist “kootud” efektne disainlamp ALEX, on pilgupüüdja antud interjööri.

Läbimõeldud valgustite lahendus, kus kasutatud mitut erinevat valgustit. Toa keskseks huvitava disainiga üldvalgusti. Voodi päitsis kaks kohtvalgustit.

Kui teile meeldib voodis lugeda, peaks investeerima kvaliteetsetesse suunatava valgusega kohtvalgustisse, mis sobiks ideaalselt lugemisvalgustiks teie magamistuppa.

Kergelt läbi kumav suitsuklaasist üldvalgusti, lisab interjööri hubast ja sooja ilmet.

Antud toode on Ay Illuminate Z2 lamp, mis on tehtud bambusest raami ja musta võrguga. Ay Illuminate toodab oma valgusteid mitmes Aasia ja Aafrika riigis. Brändi disainerid on saanud oma inspiratsiooni nii loodusest kui ka erinevatest kultuuridest, mis kajastuvad orgaaniliste kujundite ja looduslike (jäätmete) materjalide kasutamisest, koos kohalike käsitööalaste oskustega. Inspiratsiooni saamiseks töötab disainimeeskond koos kohalike käsitöömeistritega.

Ay Illuminate puuvillakattega Z1 lamp on üks sisekujundajate lemmik, mida kasutatakse tihti suuremate ja avaramate ruumide täiustamiseks.  Põhiliselt kasutatakse Skandinaavia sisekujunduses, kus lamp lisab ruumi kujundusse sooja etnilise puudutuse, üsna puhtal ja kergel baasil.  See ainulaadse välimusega lamp sobib suurepäraselt iseloomuliku ja rahustava õhkkonna loomiseks, mida saaksite nautida kogu aasta vältel, kuna antud lamp sobitub iga hooajaga.

Eos on ilus ja elegantne Taani brändi VITA lamp. Lambi kuppel on valmistatud hane sulgedest, mis loob magamistuppa pehme, nüansirikka valguse. Lampi saab hõlpsasti puhastada fööniga. Huvitav on aga teada, et kõik EOS lambi valmistamiseks mõeldud suled, on kõrvalsaadus toiduainetetööstusest, kus muidu läheks hanesuled  kõik jäätmeteks. Kõik EOS lambi suled pestakse, keedetakse ja töödeldakse enne lampide valmistamist.

Luksust ja elegantsi hubasesse miljöösse, läbi musta tooni lühtri.

Mustaks värvitud metallist detailidega, pikkade liigenditega laelambid, mida saab kinnitada ka seina külge.  Mugavaks, praktiline lamp, mille puhul saab muuta valguse suuda. Mustad valgustid ühilduvad voodi ja peegliraami musta tooniga.  Voodit kaunistamas sinepikarva, halli ja valget tooni voodipesu tekstiil, mis koos voodi musta tooniga loovad ühtse terviku.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod:entrancemakleri.se, houzz.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.