Maitseka lahendusega, pööningukorruse magamistuba

Maitseka lahendusega, pööningukorruse magamistuba

Tuppa sisenedes jäävad silma, nii kaldega seina kui sirgesse seina, planeeritud sissehitatud kapid, mille uksed ja sahtlid efektse disainiga. Nii sisseehitatud kapid, seinad kui lagi, värvitud ühte tooni, Joutun halli tooni seinavärviga.

Toa põrandat katab hele, õlitatud, männipuidust põrand, mis lisab ruumi nii hubasust kui kodusoojust. Ruumi keskmeks kaheinimese voodi, mille ühele küljele paigutatud öökapi asemel abilaud, millel musta värvi laualamp, koos raamatu, prillide ja pisikese vaasiga, milles lilled. Voodile valitud nii liivakarva kui valget tooni voodipesu, mille juures veel kenaks kontrastiks lõheroosas toonis kaks suuremat patja, mis toetumas hallile seinale. Need on antud ruumi justkui kirsiks tordil koos lõheroosat tooni pluusiga, mis uksele rippu pandud. 

Musta tooni toodud vähesel määral ruumi, läbi mitmete sisustuselementide, kus lisana detailide juures veidi musta, mis sujuvalt harmoneeruvad ülejäänud värvigammadega (sisseehitatud kappide käepidemed (Buster + Punch), tool, lambid, kardinapuu, dekoratiivpadjad voodil). Voodi kohal laes kaunis UFO lamp. Voodi vastaseina jääb kardinatega aken, mille juurde paigutatud efektne Norr11 - Nomad tugitool, kus mõnus kasvõi hetkeks istuda. Tooli kohale seinale sobitatud lustliku ilmega ahvi lamp (Seletti Monkey), mis läheb kenasti ühte nii tooli kui ülejäänud sisustusdetailidega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.