Maitsekalt renoveeritud, ärklikorruse elutuba

Kortermaja kahel ülemisel korrusel asub kaunis, renoveeritud kahetasandiline korter, mille teisel korrusel asub elutuba. Korteri alumisele korrusele jäävad esik, wc, vannituba, magamistuba ja köök, mille kaudu saab trepist ülesse minnes ärklikorrusele, elutuppa, mis võtab enda alla kogu ülemise korruse.

Ärklikorrusele on ehitatud hubane elutuba, valdavalt valges värvipaletis, mis on kujundatud minimalistlikus käekirjas, sisaldades ka peent segu Skandinaavia ja vintage disaini puudutustest. Nii ülemise korruse lagi  kui seinad on värvitud Jotun mineraal/lubivärviga. Kogu elutoa põrandat kaunistab, originaalne, valgeks lubjatud männipuidust põrand.  

Originaaldetailid nagu krohvitud tuletõkkesein ja laetalad on kombineeritud spetsiaalselt eritellimusel valmistatud uste, riiulite ja soklitega. Ruumi mõlemale küljele jäävad kardinate taha kahele poole avatavad prantuse uksed koos väikeste, prantsuse rõdudega, millest ühe ukse ette paigutatud kirjutuslaud koos tooliga (Fauteuil lounge Bollo, cuir noir - noir) . Ruumi valgustavad pimedal ajal nii lakke süvistatud kohtvalgustid kui põrandale ja riiulile paigutatud meeleolu loovad valgustid.

Ruumi keskmeks suur, pehme, heledas toonis diivan, mille ees musta tooni, diivanilaud ( Zara home- Hammered Centre Table). Diivanit ja diivanilauda aitab kenasti siduda, põrandale valitud pikakarvaline vaip, kus sees samuti veidi musta. Diivani taha jääb musta tooni kummut koos erinevate sisustusaksessuaaride ja kummuti kõrvale seinale toetuma pandud postritega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.