56-ruuduse renoveeritud korteri elutuba, püüab pilku maitseka sisekujundusega

56-ruuduse renoveeritud korteri elutuba, püüab pilku maitseka sisekujundusega

Kõrge laega (3.10m), kauni rohelise ja valge värvikombinatsioonil teostatud elutoas on säilinud mitmed originaaldetailid, sajandivahetuse võlu, maja algusaastast.

Ruumis on säilinud originaalsed peegelvõlvid laes, kaunis lae rosett, kõrged põrandaliistud ja renoveeritud originaalne puitpõrand, mis pakub nii silmailu kui kodusooja ilmet. Elutoas kaks kõrget, avarat, originaalakent, koos kenade sügavate akna niššidega, mis lasevad tuppa päevasel ajal piisavalt loodusliku valgust, mis valgustab ära kogu elutoa. Öö saabudes valgustab elutuba diivanilaua kohal olev efektse ilmega (&tradition Formakami JH5) laelamp.

Elutoa värvilahenduses  on seinade värvimine huvitavalt lahendatud andes ruumile kahe tooni lahendusel elegantse väljanägemise. Akendega sein värvitud valgeks, teised kolm seina värvitud aga teatud kõrguseni rohelise tooniga (Alcro sommarlöv), sealt edasi aga värvitud ülejäänud seina pind kuni laeni valge värvitooniga. Selline värvimisviis annab visuaalselt niigi kõrgele ruumile kõrgust rohkem juurde.

Roheline on mitmekülgne toon, mis võib mõjuda imeliselt rahustavalt, kui seda tasakaalustada valge värvitooniga ja täiustada näiteks, musta, halli, pruunide ja roheliste toonidega, mis aitavad luua ühtset stiili. Antud elutoa mööbli valikul on jälgitud ruumi suurust ja värvide omavahelist kokkusobimist. Ruumi keskmeks mööblirühm- tumehalli kangaga diivan, klaasist diivanilaud ja kaks tugitooli, mis üksteist täiustavad terviku loomisel, pikakarvalise põrandavaibaga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.