Millised valgustid valida elutuppa?

Millised valgustid valida elutuppa?
Lamp võib olla ka üks kodu aksessuaar, mood ei kõnni ju ainult tänaval. Kuna Eestis on aasta läbi rohkem ikka pimedat aega, saab see üheks määravaks osaks valgustite valikul eluruumi. Uue kodu planeerimisel tuleb valguslahendused läbi mõelda kindlasti juba enne ehituse algust, et ehitustööde käigus saaks ära peita juhtmed, mis jääksid seina sisse.

Suvel on looduslikku valgust tänu päikesele küll rohkem ja me ei vaja siis niipalju valgusteid kui sügis- ja talvisel perioodil. Kuid seetõttu tulekski aegsasti mõelda just sellele perioodile, millest lähtudes, võiks valida interjööri valgustid, mis pakuksid ka külmal ajal meile hubasust ja sooja kodutunnet.

Igas ruumis, isegi väikeses, võiks olla rohkem kui üks valgusti, kuna nii on lihtsam valgust vastavalt vajadusele reguleerida. Vali lambid, mis sobituksid kogu sinu ülejäänud interjööriga, jälgi, et nad omavahel sobituksid. Nii lood ühtse terviku, mis annab eluruumi mõnusa hubase tunde. Vali kõigepealt ruumi üldvalgustus - laelamp, mis valgustaks suurt ala. Lisavalgust saad tuua juurde põranda-ja laualampidega. Põrandavalgusti on hädavajalik kui armastad õhtuti diivanil lugeda või naudid veidi pehmemad ja õrnemat valgust, mis ei koormaks õhtul liialt silmi.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.