Avara ridaelamu, kaminaga elutuba

Teie ees on avara, valge interjööriga ridaelamu elutuba, mis on ühenduses, avatud söögitoa osaga, kus ruumi toodud sisse mitmeid nii tumedamaid kui ka erksamaid värvilaike läbi erinevate mööblidetailide, sisustusaksessuaaride, üksikute taimede ja raamatute.

Suure, avara akna alla paigutatud hubane istumisnurk, kahe halli tooni diivaniga. Nende keskele valitud kontrastiks, pruuni tooni, laiendatav diivanilaud, mille all heledas toonis, pehme, põrandavaip, mis ühendab kenasti nii diivaneid kui diivanilauda. Seinaäärde paigutatud diivanile lisatud veel mõned erineva mustriga dekoratiivpadjad, mille värvitoonid ühtivad toas leiduvate värvidega. Samuti on diivanil hubasust lisamas lambanahk, mida lisatud ka kamina ette ja klaveri toolile. Diivani kohale seinale paigutatud kaks erinevat postrit. Diivanite kohal laes, lisab pimedal ajal valgust, lihtne, suunatav valgusti, mille asemel võiks olla, mõni efektne rippvalgusti, mis sobiks paremini nii mööblidetailide kui ka seina ääres oleva diivani põrandavalgustiga.

Ruumi lisab mõnusat hubast miljööd sisseehitatud kamin, mille ülal väike sokkel, kuhu paigutatud roheline vaasiga taim, sisustusdetail ja mõtteterad. Kamina kõrvale soklisse tehtud riiulid, kuhu paigutatud mitmed värviliste kaantega raamatud. Riiuli kõrval, seina ääres, püüab pilku, pruuni tooni klaver, mille peal roheliste taimedega klaasist vaas. Ruumi põrandat katab vana parkett, mis kenasti ühildub erinevate ruumi valitud mööblidetailide värvitoonidega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.