Lihtsa sisekujundusega, hubane elutuba

Lihtsa sisekujundusega, hubane elutuba

Elutuppa sisenedes ootab ees valgusküllane, valgete seintega ruum, mis täidetud nii modernnse kui vintage  mööbli ja kunstiga. Elutoa põrandat katab originaalne puitpõrand, mis korrastatud ja viimistletud Osmo õlivahaga, jättes puidu oma naturaalse heleda tooniga, mis sobitub hästi kokku kogu ülejäänud toa interjööri valitud detailidega.

Mööbliosas valitud ruumi hele puitmööbel, mis kombineeritud sinise tekstiilist diivaniga, millele paigutatud mõned pehmed dekoratiivpadjad ja pleed, mis lisavad ruumi mõnusat hubasust. Diivani ette paigutatud heleda puiduga diivanilaud, mille juurde lisatud veel butterfly, pruuni värvigammaga lounge tool ja vanaroosas toonis tumba. Kogu elutoa mööblit ühendab hele, puuvillane, lihtsa disainiga vaip, mis laseb ülejäänud esemetel kenasti esile tulla. Diivani kohale seinale paigutatud ebakorrapäraselt, erinevas suuruses postrid ja peegel, mis seovad ühte, kauni, hubase diivaniga puhkenurga.

Diivani paremale küljele akna äärde paigutatud mõned kõrrelised koos efektsete vaaside ja dekoratiivse redeliga, kuhu hea paigutada ajakiri või ajaleht. Diivani vastasseina jääb heledast puidust tv kummut, millel teler ja mille kohale paigutatud efektsed põdrasarved. Diivanist vasakule ukse juurde jääb seinaäärde paigutatud vintage abilaud ratastel, millele paigutatud kaunis suurte, roheliste, lehtedega monstera ja kahe vintage küünlajalaga küünlad. Abilaua allosas leiab juba midagi kangemat. Abilaua kohal seinal lisab värviaktsenti, vintage poster.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.