Skandinaavia stiil koos boheemia stiiliga

Läbimõeldud detailid ja hästi planeeritud sisekujundus- sellesse on raske mitte armuda. Kuidas luua aga harmoonia kahe täiesti erineva stiili vahel?

Et saada see ainuõige unikaalne välimus, peate te hoolikalt valima detaile ja hoidma puhast skandinaavia disaini, mis jookseks läbi igast toast.

Seinad peaksid olema selged, kuidas?

Hoides lae ja seinad valge ja säravana, saate interjööris valitsevateks erinevad nipsasjakesed, värvika raamaturiiuli, erineva mööbli mix-i ja kunsti-, mida võite panna toetuma vastu seina.

Kui seinad valged, ärge kartke eksperimenteerida värvidega detailide kaudu (mitte kõik skandinaavia kodud ei ole mustvalged), kuid enne kui hakkate tegema värvivalikut, tuleks kindlasti valida sarnase alatooniga detailid, selleks, et hoida toas minimalistlik esteetiline soositud Euroopa maitsekus, peate piirama värvipaletti.

Kui soovite skandinaavia disaini lisada boheemlasliku ilmet, sobitub sinna hästi lambanahk. Laota see kas üle tooli, üle kogu diivani, üle esiku pingi või elutoa põranda. See ei näe välja mitte ainult stiilne vaid lisab ka tekstuuri. Kindlasti ei panda selles sisekujunduses detaile juhuslikult kokku, vaid nende paigutus peaks olema hoolikalt läbimõeldud ja sageli omavahel värvidega ühendatud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.