Maitsekas, linnakorteri elutuba

Maitsekas, linnakorteri elutuba

Endise pakenditööstuse tööstuspinnale ehitatud korterid, võluvad oma lagede kõrgustega, mis jäävad lausa 5 meetri juurde. Imetlusväärne, kas pole?

Siinses elutoas on näha tööstusliku ajalooline hõngu, mis elab edasi läbi mitmete ainulaadsete, maja varasemast ajast pärit detailidega. Elutoa suure, massiivse akna ümber on nähtaval kohal, originaalsed, maalähedased, punased telliskiviseinad, mis lisavad kodule koos aknaga nii iseloomu, kui ainulaadsust. Lisaks on säilinud akna all olevad vanad radiaatorid, mis värvitud, efektselt mustaks, sobitudes ideaalset telliskivi seina ja ülejäänud interjööriga.

Üks elutoa seinaosa renoveerimise käigus pahdeldatud ja värvitud üle valge värviga, et telliskivi jõulist punakat tooni veidi pehmendada. Antud seinale on tehtud ka efektne toataimede aksentsein, kus taimed  jõudsalt kasvades, naudivad suurest massiivsest aknast tulevat looduslikku valgust.

Elutoa põrandat katab tume, õlitatud tammeparkett, mis lisab ruumi omakorda hubasust ja kodusoojust. Pehmemööbli valikul on ruumi valitud heledas toonis, L-kujuline diivan, kuhu paigutatud mitmed nii heledad kui erinevates pruunikates toonides dekoratiivpadjad ja pleed, mis lisavad diivanile veidi värve. Diivani vastasseinas asub, vana, töötav kamin, mille kõrvale paigutatud tugitool. Diivani ja tugitooli vahele sobitatud, läbipaistvast klaasist diivanilaud, mis loob ruumi õhulisemat ilmet ja nii ei tundu kitsas ruum, mööbli liialt täis. Mööblit aitab liita üheks, tumehall põrandavaip.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.