Põhjamaa interjöör, kus julged, jõulised toonid

Põhjamaa interjöör, kus julged, jõulised toonid

Tumedate ja heledate toonide harmooniline kooslus on üks sisekujunduse tõhusamaid tehnikaid, mis aitab luua ruumidesse nii sügavust kui ka tasakaalu. Üks näide sellest on avar, kõrgete lagedega elutuba, kus julged värvivalikud ja erinevate stiilide ühendamine loovad kordumatu atmosfääri.

Elutuppa astudes märkame kohe mitmeid jõulisi ja väljendusrikkaid toone. Tumehallid seinad annavad ruumile sügavuse ja elegantsi, mida täiustab punane mustriline vaip. See toob ruumi soojust ja kontrasti, olles samal ajal ideaalseks taustaks sinisele diivanile ja tumele puitmööblile. Tumedaid toone pehmendavad naturaalsest heledast puidust põrand, valge peegelvõlvidega lagi, valged põrandaliistud ja kahele poole avatavad valged uksed. Need heledad elemendid lisavad ruumile helgust ja avarust, luues visuaalse tasakaalu.

Elutoa sisustuses on nutikalt ühendatud nii modernsed kui ka antiiksest ajast pärit esemed. Eriliseks pilgupüüdjaks on akende vahel oleval seinal rippuvad vanad reketid, mis vihjavad korteriomanike huvidele ja armastusele spordiala vastu. Need antiikesemed toovad ruumi ajaloolist sügavust ja isikupära.

Hallide seintega ruumi keskmes olev efektne punane mustriline vaip on ideaalne valik sinakashalli diivani ja tugitoolide kõrvale. See kombinatsioon toob esile diivani värvi ja loob meeldiva kontrasti, mis on visuaalselt köitev ja harmooniline.

Enne magamistuppa sisenemist jääb vasakule nurka õhuline, eritellimusel valmistatud seinariiul, mis mahutab raamatuid ja sisustusdetaile. Selle vastas on vana puidust dokumentide kapp, mille väljatõmmataval osal asetseb efektne vana trükimasin. Need detailid annavad ruumile ajaloolist sügavust ja isikupära, ühendades vanaaegse võlu ja kaasaegse disaini.

Kokkuvõttes on selles elutoas tumedate ja heledate toonide meisterlik ühendamine loonud tervikliku ja harmoonilise koosluse. Julged värvilahendused ja stiilide segamine annavad ruumile unikaalse atmosfääri, kus modernsus ja antiik kohtuvad, luues kodu, mis on samaaegselt nii stiilne kui ka hubane.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.