Retsept | Heeringapasteet

Retsept | Heeringapasteet

Koostis
400g heeringafileed
 2 muna
80g võid
90g haput õuna (rohelist)
90g grammi sibulat
Valge suhkur 1spl
Söögiäädikas 9% 1spl

 

Valmistamine

Alguses keeda munad 8 min, seejärel pane need külma vette ja koori. Nüüd lõigu kooritud sibul, õun, ja herringafille. Kõik  koostisosad pannakse segistisse koos või, suhkru  ja äädikaga. Sega kõik korralikult läbi , et tekiks pasteedile sarnane kreemjas segu. Valmis roog pannakse korralikult anumasse ja saadetakse mõneks ajaks külmkappi. Serveeri leival  koos marineeritud punase sibulaga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.