Kuidas kujundada teismelise magamistuba?

Kuidas kujundada teismelise magamistuba?

Kuidas kujundada teismelise magamistuba?

Teismelised on just nagu juba täiskasvanud, kes soovivad ennast natuke eraldada oma tsooni, kus end mugavalt ja hästi tunda. Teismeliste magamistoa kujundamine oleneb kindlasti ka lapse vanusest ja sellest, millised hobid tal on. Toal võiks olla sarnane stiil, mis toa omajal.

Nii nagu nad väljendavad end oma riietuse kaudu, võiks ka magamistoa kujundamisse lisada mõned nende lemmik elemendid, detailid, mis neile eriti südamelähedased on ja väga meeldivad. Kujundage kindlasti koos lapsega! Vaadake koos inspiratsiooniks mõningaid fotosid.

Lõheroosas toonis teismeliste tuba, kuhu juurde kombineeritud nii heleroosat, valget, halli kui musta värvitooni. Viimase lihvi lisavad kuldsed detailid.

Siinses lastetoas on halli tooni põrandale valitud rombimustriga põrandavaip, mille tumedam toon ühildub toas leiduvatel mööblidetailidel- voodil, rotangist toolil, raamitud pildil. Hele toon vaibal tasakaalustab ülejäänud interjööris leiduvaid toone.

Hubane, valgete seintega boho-teemaline teismelise tuba, kus iga mööblidetail ja sisutuselemendid kujunduses suurepäraselt läbi mõeldud.

Efektsed muusikainstrumendid on antud toas justkui kirsiks tordil, mis ühilduvad voodipesu tekstiiliga.

Minimalistlik ja samas stiilne lahendus teismelise magamistuppa.

Läbiva valge tooniga teismeliste tuba, kus värve toodud ruumi nii läbi tekstiili kui üksikute mööblidetailide ja sisustuselementide.

Boho-teemaline, efektsete voodipesutekstiili ja sisustusdetailidega teismelise tuba.

Boho-teemaline teismelise tuba.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se, kvarteretmakleri.se, alvhem.com, stadshem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.