Lõbusate värvilaikudega lastetuba, kus palju sisustusesemeid leitud taaskasutusest

Lõbusate värvilaikudega lastetuba, kus palju sisustusesemeid leitud taaskasutusest

Hubane, maakodu hõnguga, lõbusate värvilaikudega lastetuba, kus enamik sisustuselemente leitud taaskasutuselt, teiselt ringilt.  

Alati pole võimalik kõike uuena oma kodu sisustamiseks osta, siis tulevad appi erinevad vanakraami poed, teise ringi kuulutused veebiturult ja taaskasutus.Otsides õiget mööblit teiselt ringi, vali võimalusel ikka puitmööbel, mis kestaks. Peale selle, et puitmööbel on vastupidavam on seda võimalik aja möödudes, värvides või peitsides muuta ja nii saab toale taas anda uue ilme. Enne mööbli ostmist aga vali välja lastetoa põhivärv ja mõtle, milliseid toone, soovid põhivärviga kombineerida. Antud lastetoa põhitooniks valitud valge, mis ideaalselt sobitub valge originaal puitpõrandaga, mis korrastatud, lihvitud ja töödeldud mattvalge pigmentlakiga.

Enamus mööbel (pikendatav lastevoodi, öökapp, tugitool, tool) ja sisustusdetailid (lambid) ostetud taaskasutusest , nagu ka mõned mänguasjad ja postrid. Üksikud esemed saanud ka uue lõbusa värvitooni. Raamatute riiulid, mis leidnud koha akna all, et väikelapsel oleks raamatud käeulatuses. Lõbusat ilmet lisab siia tuppa kohe kindlasti erinevate mustrite ja värvidega lipukett, mis valgete seinte kõrval tulevad imeliselt esile. Toa keskmeks isetehtud laud, koos kahe väikelapse tooliga, mis kõik värvitud kenat päikese kollast tooni, nende all, suur heledas toonis põrandavaip. Akna vastasseina  paigaldatud mitmed IKEA, IVAR seinakapid, kus võimalik hoiustada nii voodiriided, lasteriideid kui mänguasju.Tuppa lisab hubasust lisaks puidule, nii vaip, voodipesutekstiil, pleedid, kui dekoratiivpadjad.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.