Vali oma lapsele kvaliteetsed ja trendikad lasteriided - Okaïdi

Vali oma lapsele kvaliteetsed ja trendikad lasteriided - Okaïdi

Prantsusmaa kaubamärk Okaïdi on kindlasti paljudele juba tuttav. Nooremad vanemad, kelle peres on sirgumas alles esimene laps ja, kes alles alustavad lapsele riiete ostmist, võib aga Okaïdi olla uus põnev avastus.

Okaïdi on lasteriiete ja -jalatsite kaubamärk, kust leiab kvaliteetseid ja trendikaid riideid, jalanõusid ning aksessuaare lastele vanuses kuni 14 eluaastat. Okaïdi kaupluse puhul võib julgelt öelda, et pärast esimest külastust saab see kiirelt üheks su lemmikpoeks. Tooted on tõesti kvaliteetsed, mõnusast materjalist ja samas alati stiilsed ja trendikad. Ja kui pihku pistetakse veel üks rõõmsavärviline õhupall, on ka väiksemate klientide süda kindlapeale võidetud.

 Scandinavian HOME peatoimetaja, Sirli " Siinkohal saame ka ise kaasa rääkida ja öelda, et niikaua kui meie lapsed veel Okaïdi riietesse mahtusid oli see alati meie esimene lasteriiete poe valik, mida kõigepealt külastasime. "

Kuidas eristub Prantsusmaa kaubamärk Okaïdi teistest Eestis saadavalolevatest lasterõivastest?

Okaïdi kollektsioonid on alati olnud läbimõeldud ja funktsionaalsed, mõnusast materjalist, stiilsed ja trendikad. Kõik on loodud nii, et lapsel oleks alati mugav - olgu siis lasteaias, koolipingis, kodus või õues mürgeldades.

Obaïbi nime kannavad väikelastekollektsioonid, mis on mõeldud vanusele kuni 3 aastat. Rõõmsad värvid, põnevad ja armsad lastepärased pildid ja inspireerivad sõnumid – kõik on läbi mõeldud, et toetada mängulusti ja rõõmsat kasvamist. Näiteks toredad harivad t-särgid, mis õpetavad lastele numbreid ja loendamist, tähti ja värve, tutvustavad loodust ja loomariiki ning aitavad avastada laia maailma. Kas pluusi peal on lind või kala? Kus elab sebra? Mitu lille siin on? Loe kokku kõik pilved. Kus asub Tokyo?

Lisaks toetavad Obaibi T-särgid ja pusad käelist arengut ja tunnetamist – aplikatsioonid on erinevatest materjalidest, on pehmed ja karvased ja on siledad ja läikivad, on reljeefsed tikandid jne et laps saab oma pluusi peal käega katsudes tunda erinevust.

Obaïbi beebiriiete kollektsioonidest leiab kõige pisematele toa- ja tudukombesid, särkbodisid ning puuvillaseid tepitud magamiskotte, milles on mõnus ja mugav tududa nii õues, kui toas. Sügistalvisesse valikusse lisanduvad mõnusad soojad veluurkombed ja pikkade varrukatega bodid. Obaïbi beebiriiete valmistamisel kasutatakse 100% orgaanilist puuvilla, mille kasvatamisel ei ole kasutaud kahjulikke putuka- ja umbrohumürke ega kunstväetiseid.

Mida uut on OKAIDI-lt septembri kuus oodata?

Okaïdi sügiskollektsioonist leiab kõike, mida ühele lasteaeda ja kooli mineva lapse garderoobi varuma peaks. Sügisesteks müügihittideks on kindlasti tooted formaalsest kollektsioonist – viisakamad püksid ja seelikud, kardiganid, kraega polosärgid ja triiksärgid nii poistele kui tüdrukutele.

Ka dresside valik on väga mitmekülgne, alustades lihtsamatest, hea hinnaga puuvillastest dressipükstest, mida kulub õigetele mürakarudele ikka rohkem kui üks paar, lõpetades tõsisemaks sportimiseks mõeldud spordidressidega nii poistele kui tüdrukutele.

Läbi aegade on Okaïdi tugevuseks olnud ekstra lai teksade valik. Sõltuvalt lapse kehatüübist saab valida kitsad või päris ümber teksapüksid, ehk siis slim või skinny fit, laiema ja lohvakama lõikega püksid leiab relax-fit teksade seast. Tüdrukute kollektsioonis on ka lai valik ülimugavaid jeggingseid ja treggingseid, mis on vastupidavamad, kui tavalised retuusid. Ultra-resistant märkega teksapüksid on kaks korda vastupidavamad, kui tavapärased teksad, mis muudab need ideaalseks kanda igapäevaselt ka koolis. Hyper-stretch ehk hästi veniv materjal tagab lapsele maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse. Kõikide pükste värvlis on elastne pingutuskumm, mille abil saab lihtsasti muuta pükste laiuse lapsele sobivaks.

Okaïdi kauplused asuvad Tallinnas Rocca al Mare ja Ülemiste keskustes.

E-POOD okaidi.ee

 

Jälgi Okaïdi tegemisi!

FB Okaïdi Eesti

IG @okaidieesti

 Tekst/kujundus: okaidi.ee, Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod:okaidi.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.