a2 disain - 100% täispuidust lõbusad mängumajad

a2 disain - 100% täispuidust lõbusad mängumajad

Kuidas sündis selline tore ettevõte?

1 tunniga kokku ja lahku käivate mängumajade idee tuli ühelt kiire eluviisiga isalt, kes soovis oma tütrele kogu hingest ehitada mängumaja. Aastad aga möödusid karjääri redelit ehitades ja tütar kasvas ilma mängumajata suureks.

Nüüd on isal lõpuks aega, kuid kuna oma tütre lapsepõlve unistusi ta enam tagantjärgi osta ei saa, siis otsustas ta teiste laste unistused täita. Isa otsis üles osava puusepa ja disaineri, kes suudaksid tema mõtted teoks teha ning niimoodi toomegi laste nägudele naeratusi tehes 100% täispuidust lõbusaid mängumaju.

 Kust ammutati inspiratsiooni?

Mängumajade kujundused on inspireeritud näiteks Rootsi maamajadest, Viktooria ajastust, Ameerika arhitektuurist ja soovist ehitada seiklushimulistele lastele oma laeva maja, mille lahti käiva ukse külge panime noorele kaptenile rooli. Lisaks tegime Tantsu- ja Laulupeo 150. aastapäevaks erilise Rukkilille maja, millega tervitasime laulupeol pidulisi.
Mõnel majal on käsitsi maalitud detailid, mis teevad majad väga eriliseks.

Kui suured on mängumajad?

Majasid teeme kahes suuruses, mille põhjade pindalad on 2 ja 4 ruutmeetrit. Igal suurel majal on 3 akent, mis on kaetud tugeva sääsevõrguga ning 2 ust: 1 lastele ja teine täiskasvanutele. Suurel majal on sees ka loft koos redeliga, mis võimaldab kogu perel majas soovi korral mugavalt ööbida. Lisaks saab tellida ka terrassi ja igale majale eraldi disainitud mööbli. Väiksel majal on 4 akent ja 1 uks. Kuna mängumajad koosnevad 7 paneelist ja maja käib kokku-lahku 1-tunniga, saab maja ilusti garaazi soovi korral hoiustada või suvilasse kaasa võtta.

a2 disain - 100% täispuidust lõbusad mängumajad

Kellele on teie mängumajad suunatud?

Meie majad sobivad eelkõige nendele peredele, kelle jaoks on oluline lastega koos õues mälestusi luua, aga kellel pole endal aega lastele maja ehitada.  Kuna hinna sees on ka kohale toomine ja paigaldus, siis saame lastele üllatuse valmistada, sest tuleme ja paigaldame maja kiiresti kasvõi samal ajal, kui lapsed magavad või on jalutuskäigul. Akendel ja ukseavadel on tugev sääsevõrk, et kaitsta majaelanikke putukahammustuste eest. Tänu sellele on võimalik majas ka ööbida ja korraldada ägedaid sleep-overeid. Paljudel majadel on käsitsi maalitud detailid. Majad saab sisustada hobiruumist raamatukoguni, kus edendada loomingulist mängimist ja luua mälestusi.
 
Tegime Rukkilille maja tähistamaks Laulupeo 150. aastapäeva. Rukkilille Aas on hoolega planeeritud, lihtsa paigaldussüsteemiga mängumaja, mida saab kasutada ka kuurina. Värvilt valge, peened kaheksakand koobalt sinised rukkilille mustrid ja triibud võimendavad maja välimust. Sellel kahe ukse ja kolme aknaga majal on lillekastid iga akna all ja maja ette on võimalik lisada suur terrass, kuhu saab paigutada laste mööbli.

Kas teilt saab ka eritellimusel lasta lastemaju valmistada?

Meilt saab eritellimusel lastemaju lasta valmistada. Just hiljuti valmistasime ühe erk kollase eritellimusel lastemaja Eestisse ja teise Saksamaale.

Teostame puidust eritellimustöid, näiteks lastevoodid, mänguasjade kastid jne. 
 Küsimuste korral võtke meiega julgelt ühendust. 
Helista 5666 5547
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tekst/kujundus:a2disain.ee | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: a2disain.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.