Mida vähem seda parem, pisikese lastetoa kujundamine

Mida vähem seda parem, pisikese lastetoa kujundamine

Iga lastetoa kujundamisel tuleks alustada põhivärvitooni paika panemisest. Loomulikult võid valida värvimise asemel ka kauni tapeedi, kuid siiski soovitaks tapeeti tuua pisikesse lastetuppa ainult ühe tapeeditud seina näol, et pisikese ruumi suurus ei mõjuks veelgi väiksem. Siin  tuleks mängu kindlasti õige värvitooni valimine.

Väikse toa puhul võiks jääda siiski heledamate toonide juurde. Tuba ei pea olema valge seinavärviga. Vali näiteks loodusest näpatud liivakarva toon, või heledam beežikas või pruunikas toon, mis sobivad hästi ka pisikesse tuppa ja lisavad ruumi oma tooniga soojemat nooti.

Antud lastetuppa valitud kõikidele seintele soe beežikas toon, mida täiustatud valgete põrandaliistudega. Mööbli osas valitud ruumi samuti sooje toone läbi naturaalse puitmööbli, seinanagi, punutud tooli ja korvide. Lisaks valitud tekstiilide osas puitdetailide kõrvale nii valgeid, halle, kui rohelisi toone, mis omavahel loovad täiusliku kombinatsiooni.

Põrandale valitud kogu ruumi ulatuses pehme vaipkate, mis väiksema lapse puhul suurepärane lahendus, kui laps veedab enamuse ajast põrandal mängides. Ja loomulikult ei puudu antud pisikesest toast ka lapse lemmikud pehmed lelud ja raamatud, mis aitavad luua õige hubase õhustiku väikelapse tuppa. Kuid jällegi, mida vähem seda parem.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.