Väike, aga armas- idee kuidas sisustada pisikest lastetuba

Väike, aga armas- idee kuidas sisustada pisikest lastetuba

Iga lastetuba nõuab alati põhjalikku läbimõtlemist ja see tuleks sisustada vastavalt lapse vanusele, et lapsel oleks tore oma toas nii mängida kui arendavaid tegevusi õppida.

 Kindlasti peaks ühte lastetuppa ära mahutama nii kapp, voodi kui laud ja tool, vastavalt lapse eale. Mida väiksem laps, seda väiksemad mööblidetailid võiks toas olla, et ruumi kasutajal oleks võimalus ise kapis toimetada, ilma, et ta peaks endale appi võtma mõne tooli kõrgemate esemete kättesaamiseks. Samuti võiks toas vastavalt eale olla voodi kõrgus, laua kõrgus ja tool, kus lapsel oleks mugav toimetada, nagu on tehtud siin antud ruumi.

Enne iga toa sisustamist tuleb põhilisem, seinte värv. Vali toon, mis meeldiks su lapsele ja ühtiks põrandaga. Siin toas on seinad värvitud tumesinises toonis, et rõhutada pehmelt ümardatud valget lage ja valgeks värvitud puitpõrandat ja liiste. Et ruum ei muutuks tumeda seinatooni tõttu, siin toas liialt rusuvaks, on seda pehmendatud valge ja helesinise mööbliga. Hubasust toodud sisse helesinise voodipesu, dekoratiivpatjade, valgete kardinate ja pehmete lelude kaudu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.