Saame tuttavaks lasterõivaste brändiga Safal KIDS

Saame tuttavaks lasterõivaste brändiga Safal KIDS

Kuidas sündis selline tore ettevõtte Safal KIDS?

Safal KIDSi idee tuksus südames juba mitu aastat enne kui päriselt teoks sai. Põhjus üsna lihtne – Safal KIDSi “emal”, Lenne-Annil, polnud lapsi. Oleksime tõesti võinud ka varem alustada, kuid me ei pidanud õigeks, kuna puudus parim teadmine ja soovisime vältida olukordi, kus teeme midagi, milles me ise sajaprotsendiliselt kindlad ei ole .Täna testime kõik lõiked ja tooted enda laste peal eelnevalt ära.

Kui sündis esimene laps, siis vähem kui aasta pärast oli väljas ka meie esimene kollektsioon– bodid, püksid, beebisall ja müts – need tooted on tänaseni peaaegu muudatusteta. Oleme teinud pisimuudatusi, et riided oleksid veelgi mugavamad.

Algusest peale on meie bodidel imeilus krae-kinnis, milleks on ümar trukikinnitus. Püksid, mis ei tõuse säärest üles ja ei jäta säärt paljaks. See toode on meie ajaloos kõige vähem muutunud, kuna probleem sai suuresti esimese toote puhul lahendatud. Need tõesti ei tõuse üles ega jäta lapse jalga ebamugavalt paljaks! Beebisall sai hiljem täiendust superpraktilise lisandiga – aasake lutiketi hoidja jaoks, et lutibeebidel lutt ikka oleks alati käe pärast ja ära ei kaoks :) Seda lisandit me oma esimesele sallile ei saanud lisada väga lihtsalt põhjusel – oma laps ei tahtnud lutti ja me ei teadnud selle aasakese vajalikkusest. Hilisematel sallidel on aasake olemas ning on paljude emadele beebiga toimetamisel igapäeva mugavust kõvasti juurde lisanud.

Millised märksõnad iseloomustavad Safal KIDS tooteid?

Mugavus, praktilisus, mängulisus, unisex, ajatud värvid, vahvad mustrid, nahasõbralikkus.

Kust ammutate inspiratsiooni?

Inspiratsiooni ammutame oma igapäeva elust, asjadest-toimingutest meie ümber. Inspiratsiooni annab iga tihtipeale ootamatu pisiasi, seda just värvide ja mustrite valikul. Kindlasti on suureks inspiratsiooniallikaks riiete kandjad ise – lapsed. Nähes, kuidas neil on mõnus oma igapäeva tegevusi teha, annab see inspiratsiooni, innustust edasi areneda ja arendada.

Millises seisus on Teie arvates Eesti disain, kas Eesti inimene eelistab eestimaist?

Eesti disain on kindlasti hinnas ja inimesed järjest enam oskavad seda ka hinnata. Levib mentaliteet “mida vähem, seda parem” ning see soodustab vaatama disaintoodete poole, mis on mõeldud kestma.

Meie tooted samuti on tõestatult olnud vastupidavad – sama püksipaari võib saada kanda mitu sama pere last, samuti saab neid edasi anda, pärandada või müüa.

Muidugi juhtub aegajalt, et mõni püksipaar saab suures mänguhoos augu sisse, aga see on igati eeldustekohane. Kõik muud meie tooted on väga kenasti pikalt kasutatavad ja edasi antavad – see on meie jaoks üks oluline punkt nii disainis kui ka materjalide valikus. Valime kõik oma kangad väga hoolikalt, kindla kvaliteedimärgisega. Nii saame kindlad olla, et kangas on õrn väikelaste naha vastu ning samas peavad kangad vastu tihedale pesemisele.

Püksid taskuga paabulind

Lastepüksid lõvidega

Lastepüksid kassettidega

Kust saab teie tooteid endale soetada?

Safal KIDS on eelkõige keskendunud oma e-poe arendamisele – www.safalkids.ee. Aeg-ajalt võib meid leida ka laatadelt ning meil on ka mõned edasimüüjad.

Laatadel meile väga meeldib käia ja kohata meie toodete ostjaid silmast silma. Meile meeldib nendega juttu rääkida ja ka kohest tagasisidet saada. Meie edasimüüjad ja laatadel osalemised on samuti kajastatud meie veebilehel “Müügikohtade” all.

Kas teilt saab ka eritellimusel lasta tooteid valmistada?

Siiani ei ole me eritellimusi pakkunud. Meie kollektsioonid valmivad käsitööna on parajalt limiteeritud kogustes, nii saame oma valiku värskena hoida ja pidevalt pakkuda uusi tooteid, et ka meie püsikliendil oleks võimalus pidevalt uudistada.

Tekst/kujundus: Safal KIDS, Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Safal KIDS

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.