Retsept | Vinegrett

Retsept | Vinegrett
Koostis:

100 g keedetud porgandit
300 g keedetud kartulit
200 g keedetud peeti
300 g hapukapsast (suru vajadusel kuivemaks)
200 g marineeritud kurki või hapukurki
150 g hakitud sibulat

Sinepi-õlikaste:

5 sl õli
2 tl sinepit
0.5 tl 30% äädikat või veidi sidrunimahla
soola
suhkrut
musta pipart

Valmistamine:

Keedetud, jahutatud ja kooritud kartulid, peedid ja porgandid lõigatakse kuubikuteks. Lisatakse peenemaks tükeldatud hapukapsas, sibul ja hapukurgi kuubikud ja peeneks hakitud sibul. Maitsesta aedviljad soolaga, siis lisa sinepi-õlikaste. Sega ettevaatlikult suures kausis läbi. Lase vähemalt tund aega maitsestuda.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veebiajakiri Scandinavian HOME