Retsept | Kodune keeks

Retsept | Kodune keeks
Koostis:

200 gr võid
200 gr suhkrur
200 gr jahu
1 sidruni mahl ja riivitud koor
5 muna

Valmistamine:

Vahusta toasoe või poole suhkruga. Sega juurde  ülejäänud suhkruga vahustatud munad. Järgmisena sega juurde sidrunikoor ja -mahl ning sõelu taina hulka jahu. Sega ühtlase tainamassi moodustumiseni.

Kalla segu  võitatud keeksivormi, lükka lusika või spaatliga tainas ühtlaselt laiali ning küpseta 180 kraadi juures vähemalt 45 minutit. Keeksi küpsust võid kontrollida tikuga – kui keeksi sisse torgatud tikk jääb kuivaks ja puhtaks, on keeks läbi küpsenud.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.