Retsept | Rassolnik Poola moodi
Koostis
1,5 l liha või kana puljongit
4-5 hapukurki
1 sibul
2 porgandit
4 kartulit
4spl hapukoort
1 spl jahu
1,5 dl hapukurgi vedelikku
Valmistamine
Keeda puljong. Prae pannil hakitud sibul ja jämeda riiviga riivitud porgand u. 10 min. Ja lsa puljongisse. Riivi samuti ka kurgid ja pane puljongisse. Lisa supi sisse kuubikuteks lõigatud kartulid ja keeda u. 15 min. Kuni kartul on pehme. Sega omavahel hapukoor, jahu ja hapukurgi vedelik ühtlaseks ja lisa supi sisse segades. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda umbes 10 min. Veel. Lisa maitserohelist soovi korral.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: dreamstime.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa