Retsept | Meetrühvlid
Koostis:
200g vähemalt 70% kakaosisaldusega tumedat šokolaadi
1,5 dl 35% rõõska koort
3 sl mett
3 sl pehmet võid
Kaunistamiseks: kakaopulbrit
Valmistamine:
Murra šokolaad tükkideks ning sulata väikses keedunõus koos koore ja meega. Sega juurde ka või. Kata anum tihedalt kile ja kaanega, lase järgmise päevani toatemperatuuril tahkuda. Vormi kahe teelusika abil väikesed pallid ja veereta neid kakaopulbris. Lase enne serveerimist vähemalt tund aega
külmas tarduda.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: erakogu
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa