Retsept | Ahjuomlett
Koostis
150 g peekonit või suitsusinki
6 muna
2 dl piima või kohvikoort
100 g riivitud juustu (nt Saaremaa või Kadaka riivjuust)
soola ja musta pipart
Valmistamine
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Lõika sink väiksemateks tükkideks.
Sega suures kausis munad ja piim vispliga ühtlaseks, siis sega juurde sink ja juust. Maitsesta soola-pipraga. Kalla munasegu vormi (soovi korral puista peale veel juustu). Küpseta 30-35 minutit, kuni ahjuomlett on hüübinud ja pealt kenasti kuldne.
150 g peekonit või suitsusinki
6 muna
2 dl piima või kohvikoort
100 g riivitud juustu (nt Saaremaa või Kadaka riivjuust)
soola ja musta pipart
Valmistamine
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Lõika sink väiksemateks tükkideks.
Sega suures kausis munad ja piim vispliga ühtlaseks, siis sega juurde sink ja juust. Maitsesta soola-pipraga. Kalla munasegu vormi (soovi korral puista peale veel juustu). Küpseta 30-35 minutit, kuni ahjuomlett on hüübinud ja pealt kenasti kuldne.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: freepik.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa