Imeline retro mööbel tänapäeva kodus

Imeline retro mööbel tänapäeva kodus

Unikaalne ja võluv 67-ruudune korter, kus vana maja kõrged laed, kalasaba mustris põrand ja suured aknad, mõjuvad koos retro mööbliga maagiliselt.

Kogu interjööri läbivaks tooniks on hall toon erinevates varjundites, mida leiab nii elutoa kui magamistoa seintelt, köögimööblilt, kui ka esiku põrandalt. Lisaks leidub ka erinevaid hallis toonis sisustusdetaile.

Elutoa  kõige võluvamaks osaks on hästi säilinud 40-ndatest pärit funktsionaalne retro mööbel (sektsioon, tugitoolid, diivan ja diivanilaud), mis kombineeritud halli tooni seinte ja kalasabamustris põrandaga. Nii diivani kui tugitoolide tekstiili toon samuti halli tooni, kuid nende puitraam naturaalset tooni. Diivanilaua all põrandal liitmas mööblidetaile ühte, samamoodi hallis toonis pikakarvaline vaip. Ruumi lisatud särtsu sektsioonil olevate punases toonis lauanõude ja köögidetailidega.

Magamistuba, lihtne ja minimalistlik. Voodi peatsi seinas mahukas valge riidekapp. Voodi mõlemal küljel paigaldatud kappi külge kohtvalgustid. Voodi vastasseinas sinakashallis toonid sein, mille külge kinnitatud ümar peegel. Seina vastu pandud hallis toonis kummut, kuhu paigutatud eraldi pisike peegel, potitaim ja öövalgusti.  Magamistoa sinakashalli tooni viidud edasi ka kööki, modernnse köögimööbli näol, mille toon sinakashall. Kööki täiustatud 40-ndatest pärit söögilaua ja toolidega, et interjööris tekiks ühtne tervik ka sujuvalt mööbli osas.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.