92- ruudune renoveeritud korter

92- ruudune renoveeritud korter

Kaunis, põhjamaa interjöör, avaras 92- ruuduses renoveeritud korteris, kus 4 tuba ja köök, mis asub Rootsis Linnéstadenis, Kastellgatan  ja Övre Husargatan ristmikul 1905 aasta kinnistul, mis enam kui 100 aastat vana.

Põhivärvina kasutatud seintel valget värvitooni, kuid akendest tulev loodusliku valguse langemine seintele annab ruumile juurde erinevaid heledaid varjundeid. Kuigi ruutmeetrite põhjal on juba tegemist suurema korteriga, on valge värvi kasutamine seintel aidanud ruumidel veelgi  valgusküllasemaks, õhulisemaks ja suuremaks muutuda. Põrandaid katmas korrastatud vana puitpõrand, mis viimistletud heleda lakiga.

Erinevatesse ruumidesse kombineeritud omavahel valge seinatooniga nii pruune (köögitasapind, aksessuaarid, mööbel), musti (tekstiil, mööbel, pildiraamid) kui rohelisi (erinevad toataimed) toone, kus tulemuseks kaunis põhjamaine interjöör. Sisekujundusele lisavad isikupära huvitava käekirjaga pildid seintel. Mööbli osas miksitud nii vana kui uut, mis kõik omavahel oskuslikult kokku sobitatud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.