Lihtsa sisekujundusega interjöör

Lihtsa sisekujundusega interjöör

Puhta joonega, skandinaavia stiilis, valge domineeriva tooniga korter, mida vürtsitatud põhjamaise disainiga.

Põhitooniks seintel valge, mis aitab omakorda lisada valgust ja heledust kogu elamisele. Läbivaks tooniks must, läbi üksikute mööbli- ja sisustusdetailide. Mööbliesemed valitud lihtsad, funktsionaalsed, ilma dekoratsioonideta.

Domineerib puhtus ja ilu ning lihtsad, kuid selgejoonelised sisustuselemendid (lihtne sisustuselement võib olla ka üksik oks vaasis). Skandinaavia stiilis interjöörist ei puudu kunagi kootud või heegeldatud villane pleed nagu ka antud interjöörist, mis lisab ruumi hubast õhkkonda.

Antud korteri magamistoa valgete seintega, kombineeritud hall ja valge värvigamma, mida täiustatud, roheliste taimede ja musta tooni pildiraamide, istetooli ja geomeetrilise mustri vaibaga. Mööbel valitud tuppa valget värvitooni, mis võimaldab üksikutel värvilaikudel toas esile pääseda.

Magamistoa üldvalgustiks valitud Ay Illuminate puuvillakattega Z1 lamp, mis lisab ruumi üldilmesse sooja etnilise puudutuse, üsna puhtal ja kergel baasil. Voodi kõrval öökapi asemel lihtne tool, mille kohal väike kohtvalgusti lugemiseks (kupliosa on suunatav). Toolil minimalistliku disainiga musta korpusega äratuskell. Magamistoa ühele küljele jääb ka väike rõduosa, mida palavatel suveõhtutel saab kindlasti lahti hoitud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.