112 m² kaunist põhjamaist disaini

112 m² kaunist põhjamaist disaini

Valgusküllase korteri interjöör inspireeritud põhjamaade skandinaavia stiili, rahulikest ning heledatest toonidest, mis on antud korteris läbi põimunud nii mööbli, tekstiili kui aksessuaaride valikul, nii halli, pruuni kui musta tooniga.

Valgusküllasus ja avarus on saavutatud tänu heledale interjööri seintele ja kõrgetele maast laeni ulatuvatele akendele. Elutuba mõnusalt avar, rõduga, mille aknad ja uks suurelt pinnalt klaasitud, pakkudes rohkelt looduslikku valgust elutoale. Elutoa kõrgete vanade uste kaudu jõuab vasakult poolt suurde kööki, kuhu paigutatud söögilaud suuremale seltskonnale.
Kööki ehitatud ka väike praktiline sahver, mõningate toiduainete hoiustamiseks.

Tähelepanuta ei jää ka koridorist nähtav õrnades pastelsetes toonides tüdrukute tuba, koos suure rõduga. Lastetoa lakke valitud sobilik elegantne Taani brändi VITA hanesulgedest lamp, mis lisab ruumi õrna tütarlapseliku ilmet. Lambist lähtudes on ruumi sisekujunduses nii mööbel, detailid kui tekstiil omavahel oskuslikult valitud, luues imearmsa tüdrukute toa.

Korteri magamistuba helesinises toonis, lihtne ja minimalistlik, ilma üleliigsete detailideta. Helesiniste seinte juurde kombineeritud valge mööbel, valge laevalgusti ja valge voodipesu. Samuti leiab toast heleda puitpõranda, mille järgi valitud seinale ka puidust riputusnagi. Lisaks lastud magamistuppa teha eritellimusel suur mahukas riidekapp, kuhu võimalik paigutada nii riided kui voodipesu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.