Maitseka sisekujundusega perekorter

Maitseka sisekujundusega perekorter

Maitseka sisekujunduse ja  hea stiilitunnetusega korteri omanikud on teadnud täpselt, mida oma kodus on näha soovinud, et tekiks suurepärane terviklik lahendus.

Korteris on säilinud originaalsed põrandad ja peegelvõlvid laes. Korteri esik avar. Riiete riputuskohal sisseehitatud kapp esemete hoiustamiseks. Köök avar, valgusküllane, koos suure söögilaua, toolide ja klassikalise skandinaavia stiilis köögimööbliga (Ballingslöv Rootsi mööbel), mille töötasapind marmorist. Köögitehnika brändilt Smeg. Seinad valged, põrandat katab puitpõrand, mida töödeldud kõva vahaõliga. Köögist viib suur avar klaasitud uks pisikesele rõdule, kus loodud õdus istumisnurk.

Köögist avaneb vaade otse elutoale, kus jääb silma maitsekas stiilitunnetus. Kaks suurt avarat akent annavad elutoale juurde meeldivat loodusliku valgust. Laes jääb silma stiilne Ed. Petite Friture Vertigo lamp, mis on äärmiselt kerge. Kui lamp aga pimedal ajal sisse lülitada, lisab see ümbritsevatele seintele kauneid graafilisi varjundeid.

Magamistuba õrna hallikat tooni, klassikaliselt lihtsa, skandinaavia stiilis sisekujundusega. Tuppa ehitatud maast laeni kapid, kus rohkeid hoiustamise võimalusi. Efekti lisavad ruumi mustas toonis tekstiil, lambid ja pruun täispuidust kummut.

Lastetuba rohekas, hallikas toonis, kus hall toon on suurepäraselt kokku sobitatud vanade antiiksete, pruuni tooni mööblidetailidega. Juurde on lisatud detailide näol rohekate lehtedega oksi, pildiraame koos kokkusobituvate fotodega ja lapselik öölamp jänes, mis igati õigustatud lastetoas. Hall toon on heaks taustaks ka erinevatele mustritele ja tekstuuridele, nagu antud fotol on seda tehtud Pärsia vaiba näol. Vaip liidab omakorda ruumis olevaid mööblidetaile, luues ühtse terviku. Pastelne roosa lisab antud ruumi hubasust.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.