12 pleedi nii sügis- kui talveõhtuteks

12 pleedi nii sügis- kui talveõhtuteks

Sügisene pime aeg on käes, mis tasahilju muutub talvisemaks. Nüüd võib tegelikult öelda seda, et aeg on välja tuua ühed mõnusad   pleedid, mis kuumadel suvekuudel on saanud piisavalt puhata.

Pole midagi hubasemat, kui aurava teetassiga diivanile pugeda ja enda ümber hubane pleed mähkida. Ja alati võib neid olla rohkem kui üks, sest nad on ka ühed kaunid interjööri täiustajad oma erinevates mustrites ja värvides, nii pehmemates kui jõulistemates toonides, kõigile leiab midagi. Lisaks sobivad nad ideaalselt nii elutuppa, magamistuppa kui terrassile meie mõnusaid hetki täiustama!

Ühed hubaseimad ja kauneimad pleede oma kodu täiustamiseks leiab kindlasti kelpman textile kaubavalikust. Kelpman textile on 2012. aastal Mare Kelpmani loodud  kaubamärk, mis pakub Eesti disainimaastikul kvaliteetseid sisustus- ja rõiva-aksessuaare, mille seast leiab kaunite mustrite ja värvigammadega pleede. Kelpman textile kaubamärgi olulised märksõnad on kvaliteet ja kauakestvus, limiteeritud kogused ja vintage meeleolu, milles saate veenduda ka ise.  

Mare kelpman tekstiilistuudio eesmärk on teha elutervet loomingut, mis rõõmustaks kasutajat terve elu. Kaubamärgi tekstiilid on 100% naturaalsed, need on toodetakse lähiregioonides ning valmistatakse Euroopas toodetud materjalidest.

Disainer Mare Kelpman kontrollib igat tootmisprotsessi ja kangad kootakse vanade tööstuslike Dornier ja žakaarmasinatega ning viimistletakse kemikaale kasutamata. Ökoloogiline jalajälg on minimaalne, kuna kogused tehakse vastavalt tarbimisele ning tekstiilid ei seila suurte kogustena merekonteinerites.

Toome teie ette kelpman textile 12 pleedi, mis muudavad iga sügis- ja talveõhtu eriti hubaseks.

Kõikide toodetega saad tutvuda siin: HOME TEXTILES

Kelpmani tekstiilipood Telliskivi Loomelinnakus,
Telliskivi 60A/2 Tallinn, 1. korrus
Avatud:
E-R 11-19 / L-P 11-17

E-pood: kelpmantextile.com

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kelpmantextile.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.