Võluvate tapeetidega korter

Võluvate tapeetidega korter

50,9-ruudune korter kahe toa ja köögiga võlub meid domineeriva valge kõrval mahedate toonidega läbi tapeedi kui tekstiili.

Nii elutoa, magamistoa kui esiku põrandat katab valgeks värvitud puitpõrand, kus efektina tulevad esile  puitpõranda vahed, mis lisavad ruumidele kaunist omapära.

Magamistoa seinu katab kaunis beežikas värvigammas Emma von Brömssen's "Hares in hiding" tapeet, mis sobitub hästi valge põranda, kõrgete, valgete põrandaliistude, valge riidekapi, valge kummuti, valge kangast laelambi ja sügavate valgete aknaniššidega. Antud tooni juurde kombineeritud läbi tekstiili sarnast beežikat tooni (kardinad, päevatekk, voodipesu)ja mahedamat telliskivi punast tooni (voodipesu) ja veidi ka puidutooni läbi korvide, mis lisavad riidekappide peal valgel taustal mõnusat kontrasti. Lisaks leidub veel minimaalselt musta (seinalambid) ja halli tooni (dekoratiivsed elemendid aknalaual).

Elutuba jagatud kaheks tsooniks. Akna lähedale paigutatud puhkenurk koos diivani, tugitooli, diivanilaua ja vaibaga, mille vastas String riiuli süsteem koos postriga. Seinaäärde paigutatud sööginurk, ümmarguse laua (lahtikäiv laud) ja toolidega,  kus saaks rohkemate külaliste korral mugavamalt seltskonda ja toitu nautida.  Antud ruumis on üks sein aksentsein, mis kaetud imeilusa Midbec "Pirum" tapeediga, millel peal rohelist tooni, mis ühendatud roheliseks värvitud, puidust söögitoolidega. Rohelised söögitoolid kombineeritud musta, lahtikäiva, ümmarguse lauaga. Nende kõrval elutoa istumisosast leiab nii halli kui pruuni värvitooni läbi tekstiili ja mööbli.

Lihtne, valgusküllane esik, mille nagidega sein kaetud "Boutique" tapeediga.

Kööki sisenedes jääb koheselt silma aknaga aksentsein, kus imeilus William Morrise tapeet "Pimpernel Bayleaf". Köögimööbel paigutatud vastasseintele- paralleelne köök. Mõlemas seinas ainult alumised halli tooni kapid (IKEA), millel messingist käepidemed. Kappide ülal erinevad stiilis avatud riiulid, kus leiab nii keraamilisi nõusid kui potitaimi. Köögimööbli töötasapinnaks valitud marmor imitatsiooniga kõrgsurvelaminaadist töötasapind. Kraanikausiga töötasapinna sein kaetud valge, keraamilise plaadiga, mille vuugivahed hallid, vastasseinas töötasapinna tagune sein värvitud valgeks. Akna juurde on jäetud väike vaba pind väiksele söögilauale, kuhu äärde mahub kaks söögitooli, kus hea hommikukohvi nautida.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: www.alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.