Julge värvilahendusega 65-ruudune korter

Julge värvilahendusega 65-ruudune korter
Selle korteri elutoa seinte värvivalik on tõeliselt julge. Põhitooniks on siin ruumis türkiissinine toon, mis kombineeritud heleda puitpõranda ja valgete, kõrgete, põrandaliistudega. Lisaks leiab mitmeid hästi sobituvaid värvilaike läbi tekstiili, mööbli ja sisustusdetailide.

Türkiissinise ja puidu kombinatsioon näeb eriti huvitav välja diivanilaudade ja toolide puhul, mis koos heleda pehmemööbliga elutuppa on paigutatud.  Kas teadsid, et türkiissinine värvitoon võib olla ka ideaalne värv pilkupüüdvate detailide jaoks, milleks siin ruumis on kindlasti erinevad kunstilise lähenemisega postrid.

Kuigi türkiis on väga ebatavaline värv, pole selle sobitamine teiste toonidega probleem. Kuid seda tuleb teha ettevaatlikult, et mitte üle pingutada. Kui viimane juhtub, on tulemuseks stiilse interjööri asemel stiilne kaos, mis puhkamiseks ja lõõgastumiseks head ei tõota. Türkiissinine sobib ideaalselt neutraalsete varjunditega. Tavaliselt kombineeritakse seda: valge, beeži, koorekarva, pastelse roosa ja helehalli tooniga.

Türkiissinisest elutoas on vaade avatud ukse kaudu otse kööki, mis taas väga julgete valikute ja huvitava sissekujundus lahendusega. Kööki sisenemisel jääb koheselt silma ruudumustris valge ja musta värvikombinatsioonil põrandaplaatidega köögipõrand, mis kombineeritud valgete, kõrgete põrandaliistude ja beežika seinavärviga. Köögimööbli toon, mitte just palju kasutatavas toonis, mündi tooni, mis ühendatud puidust töötasapindade ja kauni musta Metro seinaplaadiga, mis paigaldatud köögimööbli ja töötasapinna vahelisele seinale. Musta värvitooni leidub veel nii põrandal kui söögilaua ümber toolide ja söögilaua kohal lambi näol, samuti söögilaua tagaseinal olevate postri raamide näol. Söögilaua tagasein on tõesti huvitavalt lahendatud nii rohkete postrite näol, mis lausa kahes seinas.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.