Inspireeriv 53-ruudune korter

Inspireeriv 53-ruudune korter
53-ruuduse kodu, inspireeriv ruumi lahendus, kus toa keskmeks, kolmeks eraldi tsooniks jaotatud ruum, millest üks eraldatud klaasitud seinaga.

Õhulise, sotsiaalse alaga köök algab otse esikust, avatud planeeringuga elutuppa. Kuna tegemist on väikse ruumiga, on ruumi seinad nii köögi kui elutoa osas värvitud valgeks. Ruumi puitpõrand on korrastatud ja üle vahatatud heleda vahaga.  Köögi osa kaunistab maast laeni roheka tooniga, köögimööbel koos tehnikaga, mille töötasapind hallikast kivist. Töötasapinna tagune sein kaetud horisontaalselt, valgete keraamiliste plaatidega, mille külge paigaldatud omakorda mitu puidust nagi, kuhu saab riputada erinevaid köögis vajaminevaid söögiriistu.

Köögimööbli kõrvale mahutatud suur söögilaud koos halli tooni toolidega, millel plastikust istmeosa, koos metallist ja puidust jalgadega.

Avatud köögi vastas, jääb akna alla, valgusküllane, hubane elutoa osa, kuhu paigutatud 3- kohaline, uue tumehalli katteriidega diivan, millel mitmed sügisest näpatud toonid läbi dekoratiivpatjade ja pleedide. Diivani ees, suur, massiivne, ruudukujuline köögimööbliga samas toonis diivanilaud, millele paigutatud nii dekoratiivesemeid kui ajakirju. Diivani vasakule küljele jääb kolm, minimalistliku disainiga, valget värvi kummutit. Igale kummutile paigutatud erinevaid dekoratiivesemeid, raamatuid, lamp ja toataim, mis loovad täiusliku seinaosa koos seinale paigaldatud raamitud postritega.

Avatud köögi ja elutoa kõrval asub klaasitud seina ja klaasitud lükandukse taga, hubane, väike lastetuba, kus on ruumi nii magamiseks kui mängimiseks. Ruumis leiduvaid värvitoone, võetud üle nii köögi kui elutoa osast. Lastetoa seinad värvitud Byggfabrikeni pärlrohelise värviga.

Koridorist läbi minnes on eraldi ruumis, beežide seintega magamistuba, kuhu oli võimalik mahutada suur mahukas voodi, mille mõlemal küljel taburet, millest ühele paigutatud ruumi täiustamiseks toalill. Voodi kohal peatsis pruuni tooni, suunatava kupliga seinavalgustid (Klämspot).  Nii voodi peatsis kui voodi vastasseinas erineva käekirjaga raamitud pildid.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: historiskahem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.