Väike, 37-ruudune korter

Väike, 37-ruudune korter
Suurepärane, nutikate lahendusega, kahe toa ja köögiga, 37-ruudune korter. 1920 majale omaselt on ka siin korteris suureks eeliseks kõrged laed, mis muudavad korteri näiliselt palju avaramaks. Ruumide põhitooniks soe, pehme hall toon, mis kombineeritud nii musta tooni sisustusaksessuaaride, naturaalsest puidust mööbli kui valge tekstiili ja mööbliga.

Elutoa osas suurepärane mööblipaigutus, kus jätkunud ruumi nii väikse diivani kui lounge tooli jaoks. Eraldi elutoa eesosas ümmargune söögilaud koos kolme tooliga, kus võimalik ka paari külalisega nautida meeldivaid koosviibimisi.

Magamistoa osa eraldatud nutikalt nii köögi kui elutoa osast. Efekti ja isikupära lisab magamistoa nurgas olev klaassein, mis aitab looduslikul valgusel pääseda rohkem elutoa söögilaua osale. Klaasseina taga magamistoas kaunis roheliste lehtedega toataim (Dracene Hooker (Dracaena hookeriana) ). Magamistoa seintel kasutatud Jotun Lady Minerals halli tooni värvi, mis suurepäraselt sobitatud erinevas toonis vooditekstiili ja maast laeni valge riidekapiga.

Köögiosast leiab kauni L-kujulise köögimööbli, mille raam ja uksed on ostetud IKEA-st, kuid mille pinnad lastud värvida spetsialistide poolt tumehalliks. Töötasapind mattmust, millel ka pritsmekindel tagumine servariba. Köögi tagasein värvitud sama värviga, mis magamistuba (Jotun Lady Minerals). 
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter

Köögis kraanikausi kohal efektselt paigaldatud kohtvalgustid, mis sobituvad hästi elutuppa valitud kahele poole suunatava laevalgustiga.

Pisikeses, läbimõeldud lahendusega vannitoas nii duššinurk kui wc osa. Vannitoas leiab eest taas halli tooni, läbi vannitoakapi ja põranda. Seintel lihtne, valge, keraamiline plaat, mis halli tooniga suurepäraselt moodustavad ühtse terviku.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.