Renoveeritud pööningukorter, kahe toa ja köögiga

Renoveeritud pööningukorter, kahe toa ja köögiga

Sellesse avarasse pööningukorterisse sisenejaid tervitab soojalt, avatud planeering, kus iseloomu lisavad kodule pruuniks värvitud laetalad.

Esikust sisenedes jääb esimese ukse taha vannituba koos wc, koridorist edasi minnes jõuab aga avatud planeeringuga eluruumi, mis jaguneb kolmeks tsooniks. Elutoa osa jääb otse kahele poole avatavate ustega prantsuse rõdu juurde, kust klaasitud rõduuste kaudu pääseb elutoa ossa piisavalt looduslikku valgust, mis päevasel ajal aitab eluruumi valgustada.

Elutoa osas loodud pehmemööbli, dekoratiivpatjade ja pleediga hubane istumisnurk. Diivani kohale seinale valitud kontrastiks, vintage jaapani seinakunst, millel oranž toon, ühildub ühe diivanil oleva dekoratiivpadjaga, luues omavahel kena terviku. Maali kõrvale seinale paigutatud vintage halli tooni seinalamp, mis ühildub diivani tooniga. Diivani ette põrandale paigutatud paksem, villane vaip, mis lisab ruumi nii kodusoojust kui hubasust ja aitab elutoa osas mööblit liita üheks. Diivani ette paigutatud kaks, valget, erinevas kõrguses diivanilauda, mille vastas üksik, pehme tool (ZARA, tool Terry).

Elutoa osast otse ette vaadates jääb helehalli köögimööbliga köögi osa, kus iga väiksem sopp nutikalt ära kasutatud. Köögi osas ka väiksem aken, mis veidi valgustab köögiosa päevasel ajal. Köögipoolt tagasi tulles jääb seina äärde söögitoa tsoon tumeda ümmarguse puidust laua ja nelja tooliga. Söögitoolil einestades aga saab nautida nii sügis kui talvisel ajal mõnusat kaminat. Söögilaua kohal laes laelamp Hamilton. Kogu ruumi põrandat katab kollaka alatooniga tammeparkett, mis läheb edasi ka magamistuppa, mis jääb elutoa osa seina taha.
 

Magamistoas saavad samuti pilgu, efektsed, pruuniks värvitud laetalad, mil valgel taustal nii kaunilt esile tulevad. Seinad kaetud hallikat tooni dekoratiivvärviga. Toa keskmeks kaheinimese voodi mille mõlemale küljele, erinevatele kõrgustele pandud väiksed riiulid, millest ühel laualamp, teisel aga läbipaistva vaasiga lilled ja raamatud. Tuppa sisenedes jääb paremale sisseehitatud maast laeni, lükandustega panipaik, kus mugav  nii riideid, jalatseid kui voodipesu hoiustada.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.