Magamistoa idee neile, kes plaanivad kasutada magamistoa seintel halli tooni

Magamistoa idee neile, kes plaanivad kasutada magamistoa seintel halli tooni

Hall on kaunis neutraalne toon, mis sobib igasse ruumi ja seda saab alati täiustada enamiku värvitoonidega.

Antud magamistoas on seinad värvitud tumehalli tooni, mis kombineeritud valgete põranda- ja usteliistudega. Halli magamistuba vürtsitatud, elegantse musta voodipesu tekstiili ja üksikute sisustusdetailidega, mis hallil toonil oma erinevate värvidega kaunilt esile tulevad. Ruum sisustatud väga minimalistlikult voodi, ühe öökapi, suure peegli, vaiba, postri, laelambi, riidenagi ja üksikute sisustusdetailidega, mida leiab nii aknalaualt kui öökapilt. Riiete jaoks on eraldi uksega väike garderoob, kuhu mahuvad nii riided kui jalatsid.

Veidi nüüd ka hallist värvist. Kui otsustad oma magamistoa halli tooni värvida, kas siis heledamat või tumedamat halli tooni, siis tea, et see on üks raskemaid väljakutseid. Halli tooni värvivaliku teeb raskeks see, et igal hallil toonil on oma alatoon, mis seinal võib vastavalt valguse lagedes olla silmale hoopis erinevat tooni, kui sai näiteks värvikaardi pealt poest välja valitud.

Alatoon on põhimõtteliselt vihje teisele värvile, mis on segatud massitooniga - ja alatoon võib teie värvivaliku täielikult muuta või murda. Mida paremini näete alatoone, seda lihtsam on hakata oma värvivalikuid kitsendama ja kui vaadata laiemalt värvikaartide ülaosasse on seal näha alatoonide põhitoonid, mida peaks samuti seinavärvi valimisel jälgima. Samuti mängib suurt osa värvi läike valimine. Kas Läikega, poolläikiv, poolmatt või matt. Nendest valikutest on matt värv see, mis tagab kõige õigema tooni tulemuse. Teiste puhul tulevad esile läikivad pinnad, mis peegeldavad rohkem valgust ja seetõttu võib värv seinal tunduda tumedam või heledam.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.