Neile, kes armastavad ja jumaldavat valget interjööri

Neile, kes armastavad ja jumaldavat valget interjööri

Valgusküllane, minimalistlik, valge interjööriga magamistuba, kus kontrastiks efektne  seinakapp, millele peale liimitud kauni mustriga Josef Frank värvikas tapeet.

Magamistoast leidub veel üksikuid värvilaike läbi aksessuaaride, raamatute ja ühe üksiku pruuni nahast tooliga (Direktoritool, IKEA, 1970ndad). Toa keskmeks valgete voodipesudega kaheinimese voodi, mille peatsi kohal seinal, väike, valge riiul, erinevate musta raami postrite jaoks. Samuti on pisikest riiulit kasutatud kohtvalgusti kinnitamiseks.

Voodi mõlemale küljele on paigutatud öökapi asemel erinevad mööblidetailid. Vasakule voodi küljele paigutatud ikea aste/pink, paremale voodi küljele aga väike, musta metallraamiga abilaud. Abilaua kohal seinal vana plakat, aastast 1900, mille käekiri annab aimu korteris elavatest inimestest ja nende armastusest oma õpitava töö vastu. Voodi vastasseinas samuti lihtne, valge riiul, millel peal nii raamatud, kui raamitud mälestusfoto ja pilt. Magamistoast avaneb vaade ka otse rõdule, kus saab leida ühe mõnusa hetke ka iseendale.

 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.