Põhjamaiselt lihtne magamistuba

Põhjamaiselt lihtne magamistuba
Avara ilmega, kitsas, põhjamaine magamistuba, kus mööbel oskuslikult ruumi paigutatud.

Vanas kõrgete lagedega korteri magamistoas säilitatud veidi vanaaja hõngu uue tapeedimustri valikul, mis lisab magamistoa ilmele juurde elegantset ja luksusliku ilmet. Säilinud on vanad rohekat tooni uksed, mis antud tapeedimustri valiku ja ülejäänud mööblidetailidega loovad ühtse terviku.

Magamistuppa on mahutatud maast laeni klaasitud ustega kapp, mis ühildub magamistoast väljumisel rohelises toonis ustega. Kapp on lastud teha eritellimusel. Klaasi taha paigaldatud kiilimustriga kardinad, mis lisavad kapile efektse ilme- nii saab kõik mittenähtavad esemed kappi peitu panna, ima, et neid läbi klaasi oleks näha.

Nii nagu kapiosa on lastud eritellimusel teha on lastud teha ka voodi, mis on ühendatud maast laeni kapiga. Kapi kõrval olevat seina täiustavad kolm erinevas suuruses peeglit. Nende kasutus magamistoas on omane skandinaavia stiilile, kus paigutatakse peegleid nii magamistuppa kui elutuppa.

Voodi on lastud teha just nii suur, kui kahe seina vahel olev ruumi pind. Voodit täiustavad mitmed linasest materjalist vooditekstiilid, millel hetkel lisavad värvi, greip koos taldrikuga. Voodipeatsi seinaosa on rikastatud avarate riiulitega, millele lisatud nii fotosid kui raamatuid. Voodi paremal nurgas kohtvalgusti voodis lugemiseks.Aknalaua osale paigutatud üksik roheline taim, mis sobitub kokku loodusliku pruuni ja valge tooniga. Voodi mõlemal küljel on samuti ka praktilised panipaigad voodipesule, kuhu saab mugavalt peale panna toetuma hommikueine või mõne joogi. Maast laeni kapiosa läheb edasi ka voodi jalutsi vastas seinas, mille kõrval pruuni tooni puidust avatud riiulid, millel mitmed raamatud ja üksik roheline taim. Riiulite alla paigutatud mõnele riidele ka nagi ja antiikne klaveri tool.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.