Sooja tundega, hubane magamistuba

Sooja tundega, hubane magamistuba

Iga ruumi kujunduses on olulised aksessuaarid, kuna nad täiustavad interjööri ja loovad terviku, kuid lihtsalt  aksessuaaride ostmisest aga üksi ei piisa, neid tuleb osata kokku sobitada kogu ülejäänud interjööriga.

Antud magamistoa interjööri seinu katab soe pruun värvitoon, mida on täiustatud erinevate soojade toonidega läbi linasest materjalist kardinate kui ka vooditekstiili. Voodile visatud lohakal ilmel vahvlimustiga päevatekk mõjub koduselt ja hubaselt. Toas leiduv üksik roheliste lehtedega oks, annab veidi särtsu pruunide toonide kõrvale. Soojale pruunile värvigammale on juurde lisatud kuldseid detaile. Kuldsed lambiga riiulid, samuti suur kuldne lamp kummutil. Lihtne spooniga kummut on osaliselt kaetud "kartulikoti riide" - jutega, andes kummutile efektse loodusliku ilmet.

Vürtsi lisatud magamistuppa läbi efektse laelambi. Hea teada! Antud toode on Ay Illuminate Z2 lamp, mis on tehtud bambusest raami ja musta võrguga. Ay Illuminate toodab oma valgusteid mitmes Aasia ja Aafrika riigis. Brändi disainerid on saanud oma inspiratsiooni nii loodusest kui ka erinevatest kultuuridest, mis kajastuvad orgaaniliste kujundite ja looduslike (jäätmete) materjalide kasutamisest, koos kohalike käsitööalaste oskustega. Inspiratsiooni saamiseks töötab disainimeeskond koos kohalike käsitöömeistritega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.