Kaunis Sandberg tapeet muudab väikse magamistoa elavaks

Kaunis Sandberg tapeet muudab väikse magamistoa elavaks

Õige tapeedi leidmine, valimine mistahes ruumi, pole kunagi kerge. Antud väikse magamistoa seinu, kaunistavad, Sandbergi tapeedi, Ava (pole enam müügis) kaunid maalilised lilled, mis muudavad selle pisikese ruumi, kaunilt elavaks.

Mustri elavat ilmet aitavad tasakaalus hoida nii valge tekstiil, valge mööbel kui ka valget värvi sisustusaksessuaarid. Ruumi põrandat katab heledat tooni, seebitud laudpõrand, mis lisab magamistuppa nii kodusoojust kui hubasust. Toa keskmeks on valge voodipesu tekstiiliga kaheinimese voodi, kuhu pandud lohakal ilmel, pehme, pruunika värvigammaga pleed, mis mõjub ruumis koduselt ja hubaselt.

Voodi mõlemale küljele ostetud taaskasutusest vintage IKEA, valged, ratastel öökapid, mida täiustavad, mõlemale öökapile paigutatud, ühesugused, valged, suunatava kupliosaga lauavalgustid. Vasaku öökapi kohale, seinale paigutatud puitraamiga foto. Voodi kohale lakke valitud tekstiilist laelamp, mis ideaalset ühildub nii valge vooditekstiili kui  valgete kardinatega. Magamistoa akent ilmestab, valge, marmorist aknalaud, millel kaks valgete lillepottidega taime. Akna vastasseina ostetud IKEA, mahukas riidekapp, mis ühildub ideaalset kõigi magamistoas leiduvate detailide, mööbli ja tekstiiliga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.